RESORT FITNESS AND SPORTS

Ολοκληρωμένες Λύσεις Διαχείρισης Resort Fitness and Sports

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες που φέρνουν στο Resort των πελατών μας ότι καλύτερο από τον χώρο του Fitness διεθνώς.

Η βιομηχανία της φιλοξενίας προσαρμόζεται συνεχώς για να παρέχει στους πελάτες τους πολλά περισσότερα από αυτό που περιμένουν από τη διαμονή τους. Σήμερα τα ξενοδοχεία προσαρμόζονται στην αυξημένη ζήτηση των υπηρεσιών fitness και sport καθώς οι πελάτες τους, κυρίως νεότεροι σε ηλικία, αναζητούν ξενοδοχεία που θα τους επιτρέψουν μέσα από τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που παρέχει ένα resort, να συνεχίσουν τον ενεργό τρόπο ζωής τους.

Ανάπτυξη και Διαχείριση Υπηρεσιών Fitness για Resorts

Εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών

Η Wellco συνεργάζεται με ξενοδοχεία και resort με υψηλές απαιτήσεις γύρω από κάθε υπηρεσία που προσφέρουν. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, τα ανώτερα στελέχη της Wellco εκπονούν μελέτη αναφορικά με την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη των υπηρεσιών fitness και sport λαμβάνοντας υπόψη τα δημογραφικά δεδομένα των πελατών, τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, τις εξωτερικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Εφόσον θεωρηθεί κρίσιμο ακολουθούν προτάσεις επανασχεδίασης ή περαιτέρω ανάπτυξης των εγκαταστάσεων που θα αναβαθμίσουν τις δυνατότητες, θα αναδείξουν τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας και θα διασφαλίσουν την ασφάλεια των πελατών. Οι στρατηγικές συνεργασίες της Wellco με προμηθευτές εγχώριους και του εξωτερικού επιτυγχάνουν εξαιρετική οικονομία που την μεταφέρουμε στους πελάτες μας για να διευκολύνουμε τις αποφάσεις αναφορικά με τις αλλαγές που απαιτούνται.

Εμπειρίες Fitness και Sports

Αναπτύσσουμε εμπειρίες γύρω από το fitness που όχι μόνο προσφέρουν μια εξαιρετική προπόνηση για τους καλεσμένους των πελατών μας αλλά μια fitness εμπειρία που θα τους μείνει ανεξίτηλη από τη διαμονή τους στο resort του πελάτη μας. Προσφέρουμε αναρίθμητες επιλογές από διαφορετικές υπηρεσίες που θα εκπλήξουν θετικά τους πελάτες που γυμνάζονται ή αθλούνται. Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση των υπηρεσιών εντός του γυμναστηρίου στα πρότυπα πολυτελών γυμναστηρίων, τον προγραμματισμό των ομαδικών μαθημάτων με επιλογές για όλα τα επίπεδα και είδη προπόνησης, αλλά και τα μαθήματα personal training, fitness και sports events του resort. Εφόσον υπάρχουν οι απαραίτητες εγκαταστάσεις είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προπονήσεις και σεμινάρια γύρω από συγκεκριμένα αθλήματα όπως tennis, τρέξιμο, κολύμβηση και επιπλέον για τα χειμερινά resort αναρρίχηση, ορειβασία και χιονοδρομία.

Έμπειροι Επαγγελματίες

Οι γυμναστές και οι προπονητές της Wellco που επιλέγονται για την διαχείριση και εκτέλεση του έργου είναι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό με εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών σε περιβάλλον ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών. Επιλέγουμε έμπειρους επαγγελματίες γυμναστές και προπονητές πλήρως πιστοποιημένους για κάθε δραστηριότητα που παρέχουμε. Η εξειδίκευση που προσφέρουμε στον τομέα του fitness αλλά και της προπονητικής είναι απαράμιλλη.

Πρώτα η ασφάλεια

Η Wellco παίρνει την ασφάλεια των πελατών σοβαρά και για τον λόγο αυτό κάθε δραστηριότητα συνοδεύεται από πρωτόκολλο ασφάλειας για τον πελάτη ενώ οι γυμναστές και προπονητές μας είναι εκπαιδευμένοι στη διαχείριση ασφάλειας εγκαταστάσεων και πιστοποιημένοι για την παροχή πρώτων βοηθειών. Επιπλέον ασφαλίζουμε κάθε έργο αλλά και εγκατάσταση ξενοδοχείου που αναλαμβάνουμε.

Τεχνολογία και Fitness

Η Wellco λαμβάνει μέρος σε κάθε μεγάλη διοργάνωση και έκθεση γύρω από τους τομείς που εξειδικεύεται και μέσα από την πολυετή της ενασχόληση έχει συνάψει σχέσεις με μεγάλες εταιρίες ανάπτυξης προϊόντων τεχνολογίας. Τα αναδυόμενα προγράμματα εκγύμνασης Virtual Reality, Fitness Videos on Demand, apps και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας είναι διαθέσιμα και θα μπορούσαν να ενταχθούν σε χώρους ξενοδοχείου. Απλά ρωτήστε μας και θα σας παρουσιάσουμε τα πιο κατάλληλα εργαλεία που θα κάνουν το resort σας να ξεχωρίσει πραγματικά.

Διαχείριση Resort Fitness and Sports (Wellness Club)

H Wellco έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πακέτο πολιτικών λειτουργίας, Quality Management Systems (QMS), που διοχετεύεται και αναπτύσσεται σε κάθε resort που αναλαμβάνουμε. Εκπαιδεύουμε και καθοδηγούμε το προσωπικό στην ενσωμάτωση του QMS στον χώρο σας και διασφαλίζουμε την σωστή λειτουργία του γυμναστηρίου και γηπέδου του ξενοδοχείου σας.

 

Σχεδιάζουμε και εκτελούμε αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ και εκπαιδεύουμε το προσωπικό σε συστήματα πωλήσεων για να διασφαλίσουμε τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων πακέτων υπηρεσιών.

 

Όλα τα συστήματα και οι πολιτικές ποιότητας, λειτουργίας, πωλήσεων και ανθρωπίνου δυναμικού ελέγχονται τακτικά και τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στο ξενοδοχείο που λαμβάνει πλήρη ενημέρωση για την πορεία και την απόδοση του γυμναστηρίου.

Κεντρικές Υπηρεσίες Υποστήριξης

Η Wellco παρέχει 24-ωρη υποστήριξη και άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση ανάγκης ενώ σε περίπτωση νέων project, μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών υποστηρίζει την Διοίκηση του ξενοδοχείου με συμβουλευτικές υπηρεσίες.

 

Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Περιλαμβάνουν:

 • Μάρκετινγκ
 • Πωλήσεις
 • Σχεδιασμός Υπηρεσιών
 • Ομαδικά Προγράμματα και Event
 • Διαχείριση και Εκπαίδευση Προσωπικού
 • Μελέτες Ικανοποίησης Πελατών
 • Υγεία & Ασφάλεια
 • Αναφορές
 • Επιχειρησιακή Λειτουργία
 • Οικονομικές
 • Εμπορική Ανάπτυξη
 • Προμήθειες
 • Συμβουλευτική και μελέτες

Θα θέλατε να αναπτύξετε το Fitness στο DNA του ξενοδοχείου ή του Resort σας;

Μια συνάντηση κοστίζει μόνο τον χρόνο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εμπιστευτική συζήτηση και θα λάβετε από εμάς μια μη-δεσμευτική μελέτη και τις προτάσεις μας.