NEW FITNESS CONCEPTS

Σχεδίαση και Οργάνωση νέου Fitness Concept

H Wellco Health and Fitness παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη σχεδίαση και την οργάνωση νέων γυμναστηρίων (Fitness Concepts). Οι υπηρεσίες καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών, από την ανάπτυξη του business plan έως το άνοιγμα και την καθημερινή λειτουργία.

 

Η Wellco προσφέρει μεγάλη οικονομία στους πελάτες της καθώς διασφαλίζει προνομιακές τιμές και όρους  για την αγορά εξοπλισμού και υπηρεσιών. Τα προνόμια και οι όροι είναι αποκλειστικά και δεν παρέχονται μεμονωμένα.

Οι Υπηρεσίες

H Wellco μετατρέπει το όνειρο και την ιδέα των πελατών της σε απτά επιχειρηματικά πλάνα παρέχοντας ταυτόχρονα και τον χάρτη για τη σωστή τοποθέτηση και ανάπτυξη νέων fitness concept.

Ανάπτυξη Business Plan

Η ανάπτυξη του business plan είναι η λεπτομερής περιγραφή της επιχείρησης του γυμναστηρίου και ο χάρτης που οδηγεί στην κερδοφόρα ανάπτυξη της επιχείρησης. Η εκπόνηση του Business plan χρειάζεται πολλά περισσότερα από μια ιδέα για το πως δουλεύουν τα γυμναστήρια.  Απαιτεί ενδελεχή έρευνα, λεπτομερή ανάλυση και την ικανότητα να προσελκύσει επενδυτές που θα επενδύσουν στο νέο Fitness Concept.

 

Τα στελέχη της Wellco μπορούν να αξιολογήσουν το business plan του πελάτη και να παρέχουν συμβουλές βελτίωσης σε συγκεκριμένα σημεία. Εφόσον δεν υπάρχει,  αναλαμβάνουν να εκπονήσουν το business plan από την αρχή.

Μελέτη Σκοπιμότητας

Θα διασφαλίσουμε πως η ιδέα του πελάτη μας είναι κερδοφόρα πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε επένδυση. Η ανάλυση των δημογραφικών στοιχείων, η ανάλυση του ανταγωνισμού και η ανάπτυξη του σωστού οικονομικού μοντέλου εξετάζονται λεπτομερώς. Τα πορίσματα βοηθούν τους πελάτες μας να σχηματίσουν μια εμπεριστατωμένη άποψη για το αν το επιχειρηματικό τους μοντέλο ή η περιοχή που σκέφτονται να επιχειρήσουν είναι βιώσιμα ή όχι.

 

Με απλά λόγια η μελέτη σκοπιμότητας περιγράφει την εικόνα της επιχείρησης με οικονομικούς όρους. Το εύρος κόστους ενοικίου, τα μέγεθος του γυμναστηρίου, το κόστος κατασκευής, ο ορισμός των υπηρεσιών και το budget για την αγορά του εξοπλισμού, η μισθοδοσία καθώς και τα έσοδα από συνδρομές και υπηρεσίες καθορίζονται πλήρως και με λεπτομέρεια πριν ακόμα το έργο ξεκινήσει.

Χρηματοδότηση / Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

Η Wellco ετοιμάζει τις επαγγελματικές Οικονομοτεχνικές Μελέτες που χρειάζονται οι πελάτες της αξιοποιώντας την εμπειρία της και τους δείκτες της τοπικής και παγκόσμιας αγοράς. Ορίζουμε τη δυναμική της επιχείρηση βάση των δεικτών ζήτησης και τιμής και παρουσιάζουμε ρεαλιστικά αποτελέσματα μέσα στον χρόνο. Οι πελάτες της Wellco θα μπορούν να παρουσιάσουν με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο τον ρυθμό ανάπτυξης και απόσβεσης του αρχικού κεφαλαίου όταν έρθουν σε συζητήσεις για την εξασφάλιση κεφαλαίων από τραπεζικά ιδρύματα ή ιδιώτες επενδυτές. Επιπλέον, με τη βοήθεια συνεργατών μπορούμε να αναλάβουμε πλήρως τη διαδικασία προετοιμασίας και υποβολής αιτήσεων για επιδοτήσεις ΕΣΠΑ.

Nέο Brand / Franchise

Η ανάπτυξη του brand της επιχείρησης αποτελεί μείζον ζήτημα. Το brand θα πρέπει να ενισχύει την τοποθέτηση της επιχείρησης στην αγορά και να προσελκύει τους σωστούς πελάτες. Στόχος μας σε κάθε συνεργασία είναι να προβάλουμε τα στοιχεία που διαφοροποιούν την επιχείρηση του πελάτη μας καθώς και να αναπτύσσουμε την εμπειρία των πελατών μέσα από την αποτελεσματική ανάπτυξη του brand εσωτερικά αλλά και εξωτερικά.

 

Επίσης θα μπορούσε να είναι προς όφελος της επιχείρησης να συμπεριλάβει στις επιλογές της την συνεργασία με υπάρχον brand εγχώριο ή του εξωτερικού. Φέρνουμε όλες τις τεκμηριωμένα σωστές επιλογές στους πελάτες μας και αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη νέου ή την υιοθέτηση υπάρχοντος brand με τη μέθοδο franchise για λογαριασμό τους.

Σχεδίαση και Κατασκευή

Η προετοιμασία, σχεδίαση και κατασκευή ενός νέου γυμναστηρίου με συγκεκριμένο budget και χρονοδιάγραμμα είναι ίσως το κρισιμότερο στάδιο μιας επένδυσης. Η Wellco συνεργάζεται στενά με τους αρχιτέκτονες, τις κατασκευαστικές εταιρίες και τους προμηθευτές εξοπλισμού για την ανάπτυξη του Fitness Concept.  Σχεδιάζουμε και παραδίδουμε το σύνολο των προδιαγραφών (κατασκευαστικών και λειτουργίας) κάθε τμήματος του γυμναστηρίου. Η εμπειρία μας μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε κάθε τύπου γυμναστήριο, από μεγάλα γυμναστήρια μαζικής άθλησης έως πολυτελή γυμναστήριων υψηλών προδιαγραφών.

 

Η Wellco προσφέρει μεγάλη οικονομία στους πελάτες της καθώς διασφαλίζει αποκλειστικά για τα έργα που αναλαμβάνει τις καλύτερες τιμές και όρους της αγοράς,  για τον εξοπλισμό και υπηρεσίες.

Σχεδίαση Λειτουργίας

Η καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης απαιτεί προγραμματισμό σε διαφορετικά επίπεδα όπως:

 

  • την σχεδίαση λειτουργίας του καταστήματος
  • τις διαδικασίες του κάθε τμήματος
  • το πλάνο της εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης
  • την σχεδίαση της εξυπηρέτησης του πελάτη
  • το πλάνο ασφάλειας και υγιεινής.

 

Η Wellco με την εμπειρία της αλλά και τη δύναμη των συνεργατών της σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο είναι σε θέση να διασφαλίσει την οργάνωση και την υιοθέτηση προηγμένων συστημάτων διαχείρισης και καλύτερων πρακτικών.

Ανεύρεση και Εκπαίδευση Προσωπικού

Τα στελέχη της Wellco έχουν πολυετή εμπειρία στην ανεύρεση και ανάπτυξη στελεχών και προσωπικού στον χώρο του Fitness και Wellness.  Η Wellco οργανώνει το σύνολο των διαδικασιών προσέλκυσης, ανεύρεσης, εκπαίδευσης και διατήρησης προσωπικού. Δημιουργούμε τη δομή της επάνδρωσης της επιχείρησης και διαλέγουμε τους καλύτερους ανθρώπους για κάθε θέση.

 

Το προσωπικό θα λάβει εκπαίδευση που θα καλύπτει πλήρως τη λειτουργία των πωλήσεων, την εξυπηρέτηση πελατών, την διαχείριση θεμάτων υγιεινής και ασφάλειας, παροχής υπηρεσιών fitness και μάρκετινγκ.  Όλη η εκπαίδευση γίνεται εσωτερικά από τα στελέχη της Wellco. Για την ανάπτυξη ιδιαιτέρων δεξιοτήτων παρέχεται εξειδικευμένη εκπαίδευση από συνεργάτες και προμηθευτές.

Marketing και Πωλήσεις Συνδρομών

H Wellco και σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες σχεδιάζει το αρχικό και ετήσιο διαφημιστικό πλάνο για το γυμναστήριο. Το Website, τα social media, οι μηχανές αναζήτησης αλλά και οι διαφημίσεις ακολουθούν τις πιο σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές. Σταθερά πετυχαίνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα με το λιγότερο δυνατό κόστος.

 

Η Wellco μεταφέρει στους πελάτες της όλη της την εμπειρία, τα συστήματα και τις διαδικασίες πώλησης για να διασφαλίσει πώς η διαχείριση των πωλήσεων γίνεται επαγγελματικά.  Όλο το προσωπικό εκπαιδεύεται στις διαδικασίες διαχείρισης πωλήσεων και ελέγχετε διαρκώς για την ποιοτική και συνεπή εκτέλεση των διαδικασιών. Η μέθοδος και η διαδικασία πωλήσεων συνδρομών σε συνδυασμό με την αποτελεσματική επικοινωνία και διαφήμιση καταφέρνει συγκριτικά σημαντική αύξηση των πωλήσεων υπηρεσιών των γυμναστηρίων με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Κάθε Fitness Concept είναι ξεχωριστό. Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα αναφορικά με το πως μπορούμε να βοηθήσουμε, επικοινωνήστε μαζί μας.