Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Wellco

H Wellco είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης εγκαταστάσεων αναψυχής και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην σχεδίαση, έναρξη, ανάπτυξη και διαχείριση γυμναστηρίων, spa και χώρων αναψυχής.

 

H Wellco έχει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και διαχείριση εγκαταστάσεων αναψυχής ξενοδοχείων, εταιρειών, γυμναστηρίων και αθλητικών κέντρων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης και επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τομείς όπως το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων.

Σταθερά αποφέρουμε κερδοφορία και θετικά αποτελέσματα σε όλους μας τους πελάτες.

Για ιδιώτες και επιχειρήσεις που ξεκινούν τώρα μια νέα επιχείρηση ή επιθυμούν την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών τους, παρέχουμε υποστήριξη σε όλα τα στάδια από μελέτες σκοπιμότητας, ανάπτυξη concept, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, εσωτερική διακόσμηση και κατασκευή μέχρι το στάδιο της προ-έναρξης και συνολικής διαχείρισης. Μέσα από την εμπειρία και την μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του spa και fitness διεθνώς, η αγοραστική μας δύναμη προσφέρει σημαντική οικονομία κλίμακος στα έξοδα σχεδίασης και κατασκευής, εξοπλισμού και λειτουργίας της επιχείρησής σας.

H Wellco σε συνεργασία με τους πελάτες της παρέχει υπηρεσίες στους εξής 3 τομείς:

Ανεξάρτητα Ξενοδοχεία και Εταιρείες Διαχείρισης Ξενοδοχείων

Εταιρείες και Οργανισμούς

Αυτόνομα Γυμναστήρια και Χώρους Αναψυχής

Aκολουθήστε μας στα social media: